Ida Hallgren

Email: ida.hallgren@rentaphilosopher.se

RENT-A-PHILOSOPHER


Rent a Philosopher drivs av Ida Hallgren som är filosofisk praktiker, doktorand i praktisk filosofi vid Göteborgs Universitet och leg. psykolog.

Rent a Philosopher erbjuder privatpersoner konsultationer i filosofiska frågor så som moraliska dilemman, existentiella frågor, prioriteringsfrågor och svåra beslut. För mer information om individuella filosofiska samtal klicka här.

Rent a Philosopher erbjuder filosofisk handledning med fokus på tydligare kommunikation, problemlösning och konflikthantering för personalgrupper, samt guidning kring till exempel mål, visions- och värderingsarbete i organisation och företag.
För mer information om filosofisk handledning, utvecklingsarbete och värderingsarbete i organisation & företag klicka här.

Ida Hallgren föreläser om ämnen som negativt tänkande, politiskt ansvar, skuld och psykisk ohälsa, empati, etiskt bemötande inom psykiatrin, etiska dilemman samt värderingsarbete inom organisation och företag.
För kontakt, bokningar och förfrågningar om föreläsningar klicka här.

Medikalisera inte psykologiska problem och psykologisera inte filosofiska problem! Existentiella frågor och existentiell hälsa uppmärksammas mer och mer. En filosofisk praktiker kan leda existentiella samtalsgrupper på till exempel bibliotek för vem som helst eller på sjukhus för patienter eller anhöriga som möter existentiella frågor i samband med sjukdom. Ida Hallgren leder existentiella samtalsgrupper och arbetar med en ny modell för existentiella samtal. Håll utkik efter kommande existentiella samtalsgrupper i kalendariet nedan eller på https://www.facebook.com/rentaphilosopher/